Sikkerhed når du handler på nettet

Den seneste tids skriverier om en stor legetøjskæde, der er gået i betalingsstandsning, har fået flere til at overveje, hvor de skal placere deres julegaveindkøb af legetøj til de mindste denne jul.

Angsten for at blive snydt

Det plejer at være frygten for at blive snydt af falske webshopsider, der får overskrifterne frem i de store blade; senest op til Black Friday, hvor jeg som ny webshop indenfor legetøj, gaveæsker og smykker til børn ikke kunne lade være med at bide mærke i de store online advarsler til forbruge-rne om snyd på nettet - og jeg tænke ved mig selv, at her røg da et godt salg for mange af de små ukendte webshops til fordel for de større og velkendte af slagsen.

Selv om du er stor, kan det alligevel godt gå galt

Den seneste tids skriverier beviser så, at selv om du er stor, kan det alligevel godt gå galt. Jeg har selv en baggrund som kontorfuldmægtig og har arbejdet 10 år i Sø- og Handelsretten med selskabsret af den slags, hvor det ikke gik, som det var meningen, og hvor selskaberne blev erklæret konkurs eller blev lukket. Og det er ikke altid de små firmaer, der kan risikere at gå konkurs. Også større veletablerede selskaber kan komme i likviditetsproblemer, så størrelsen er altså ikke en garant for tryghed, når man handler feks legetøj.

Gode råd til handel på nettet

Jeg kan godt forstå, at mange købere er usikre, når de skal købe på nettet af en – for dem – ukendt shop for første gang. Og selvfølgelig skal man se sig for. Samtidig synes jeg dog også, at små lokale virksomheder skal have en chance. Læs teksten ”om os” på de sider, du handler på. Tjek at der er et telefonnummer (jeg undrer mig personligt altid selv, når der kun er en mail til kontakt) og tjek, at siden er sat pænt op og med en tekst, der ikke ligner, at den kommer direkte fra en google translate oversættelse. Ikke mindst; er priserne for gode i forhold til andre; så skal man måske overveje, om det er risikoen værd.

Hos LuxBaby.dk har vi gjort meget for, at du skal føle dig tryg. Du kan læse om mig, som ejer og står bag LuxBaby, og har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid skrive, og vi besvarer hurtigst muligt. Du har bytteret og returret på alle varer, og her op til jul, kan du bytte julegaver helt frem til 24. januar 2019 🎄

Jeg håber, at du vil føle dig tryg ved at handle dine julegaver på LuxBaby.dk og har du brug for et godt råd omkring køb, så kan du læse mere om vores produkter under kategorierne ❤️🎄

 

Mange hilsner Jenny fra LuxBab

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.