OM OS – LuxBaby

OM OS

Historien bag LuxBaby.dk

Følelsen af at blive forælder kan ikke beskrives med ord. Glæden kan ikke skjules, endorfinerne galoperer rundt i kroppen, glædestårer triller ned ad kinderne, hjernens belønningscenter lyser op - og en livslang kærlighedshistorie påbegyndes. Disse følelser; altså en mors kærlighed til hendes børn, har skabt grundlaget for LuxBaby.dk’s eksistensgrundlag.

Ejeren bag LuxBaby.dk, Jenny Nolin, har med udgangspunkt i kærligheden til hendes egne tre børn skabt LuxBaby.dk. Vejen til livet som selvstændig erhvervsdrivende var dog ikke brolagt. Jenny har i mange år arbejdet som kontorfuldmægtig i Sø – og Handelsretten, men noget blev ved med at trække i hende. Behovet for at udfordre, udforske og udleve det kreative talent kunne ikke længere ignoreres. Danmarks Domstole blev et afsluttet kapitel, og et nyt eventyr blev påbegyndt.

LuxBaby.dk er skabt ud fra en vision om, at kun det allerbedste er godt nok, når det gælder vores børn. Derfor er indholdet af vores eksklusive gaveæsker til baby nøje udvalgt, og emballagen smuk og helt i top. Hos LuxBaby.dk er det ikke kun indholdet, men også emballagen, der gør det at modtage en gave fra LuxBaby.dk til en god oplevelse. At give en gave skal være en glæde for både modtager og giver.

Samtidig lægger vi hos LuxBaby.dk stor vægt på økologi, bæredygtighed og miljø. LuxBaby.dk har derfor valgt at have mærker på shoppen, der vægter bæredygtighed, økologi og omtanke for de mennesker, der har produkterne i hånden, fra start til slut, højt. Vores smykker, håndlavede produkter og håndplukkede brands er derfor nøje udvalgt med omtanke for disse ting. Hos LuxBaby.dk vil vi gøre vores ypperste for at værne om den verden, vi lever i, og bidrage til, at vores børn får den bedst mulige fremtid. Derudover vil du her på shoppen finde flere mindre brands, der alle har det til fælles, at de er startet op af kvinder, der ønsker at være selvstændige.

Glæden for smukke smykker startede tidligt hos Jennys piger, og det blev hurtigt en fast tradition, at der blev givet fine små børnesmykker til både jul og fødselsdage. Derfor har Jenny også valgt, at der hos LuxBaby.dk skal være et stort og varieret udvalg af ægte sterling sølv smykker til børn i alderen 0-12 år.    

Med fokus på luksus, kvalitet og bæredygtighed er LuxBaby.dk’s vision at tilfredsstille, forkæle og overraske både nuværende og fremtidige kunder.

Hos os er dit barns velvære - og dit barns fremtidige verden - i fokus.

Vi håber, at du vil finde, hvad du søger, hos LuxBaby.dk.

Mange hilsner

Jenny / LuxBaby.dk