OM OS

Historien bag LuxBaby.dk

Jenny Nolin, som er stifter og ejer af LuxBaby.dk, er 52 år og har 20 års erfaring som mor. Derudover har Jenny 22 års erfaring som kontorfuldmægtig og sekretær inden for advokatkontor og Danmarks Domstole. 

Jenny har haft hændene dybt begravet i legetøj og babyudstyr de sidste 20 år og ved, hvad der kendetegner godt design og god kvalitet. Hos LuxBaby.dk finder du derfor kvalitetslegetøj, interiør til babyværelset og børneværet og unikke gaveemner til baby, barselsbesøg, babyshower og dåb, i bedste kvalitet.

Jenny valgte selv at gå hjemme med sine 3 børn, da de var helt små, og har tilbragt mange år i legestuer på gulvet med børn og legetøj, Fra den tids plastiklegetøj med en meget kort levetid, lægger Jenny nu vægt på at finde produkter af god kvalitet, med lang levetid og et flot design. 

LuxBaby.dk er skabt ud fra en vision om, at kun det allerbedste er godt nok, når det gælder vores børn. Derfor er indholdet af vores eksklusive gaveæsker til baby nøje udvalgt, og emballagen smuk og helt i top. Hos LuxBaby.dk er det ikke kun indholdet, men også emballagen, der gør det at modtage en gave fra LuxBaby.dk til en god oplevelse. At give en gave skal være en glæde for både modtager og giver.

Samtidig lægger vi hos LuxBaby.dk stor vægt på økologi, bæredygtighed og miljø. LuxBaby.dk har derfor valgt at have mærker på shoppen, der vægter bæredygtighed, økologi og omtanke for de mennesker, der har produkterne i hånden, fra start til slut, højt. Vores smykker, håndlavede produkter og håndplukkede brands er derfor nøje udvalgt med omtanke for disse ting. Hos LuxBaby.dk vil vi gøre vores yderste for at værne om den verden, vi lever i, og bidrage til, at vores børn får den bedst mulige fremtid. Derudover vil du her på shoppen finde flere mindre brands, der alle har det til fælles, at de er startet op af kvinder, der ønsker at være selvstændige.

Glæden for smukke smykker startede tidligt hos Jennys piger, og det blev hurtigt en fast tradition, at der blev givet fine små børnesmykker til både jul og fødselsdage. Derfor har Jenny også valgt, at der hos LuxBaby.dk skal være et varieret udvalg af ægte sterling sølv smykker til børn i alderen 0-12 år.    

Med fokus på luksus, kvalitet og bæredygtighed er LuxBaby.dk’s vision at tilfredsstille, forkæle og overraske både nuværende og fremtidige kunder.

Hos os er dit barns velvære - og dit barns fremtidige verden - i fokus.

Vores kunders tilfredshed betyder rigtig meget for os; og vi har derfor valgt at e-mærke vores webshop. For dig som kunde betyder det tryghed og sikkerhed ved handel med os; vi har intet med småt, som ikke er godkendt af e-mærkets jurister.

Ydermere har en del af vores kunder valgt at vurdere os på Trustpilot og Facebook, hvilket vi sætter stor pris på, da det giver vores fremtidige kunder mulighed for at læse og vurdere os på Trustpilot. 

Vi håber, at du må finde, hvad du søger, hos LuxBaby.dk og har du spørgsmål eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

Mange hilsner

Jenny / LuxBaby.dk