OM OS

Historien bag LuxBaby.dk

LuxBaby.dk er skabt ud fra visionen om et digitalt baby- og børneunivers med fokus på god kundeservice, inspirerende billeder og nøje udvalgte produkter; det gælder såvel baby- og børnetøj, legetøj som boliginteriør til baby- & børneværelset. 

Det skal være rart og trygt at handle hjemmefra, når tiden tillader det, og det skal være let at kunne få kontakt til os,  hvis du har spørgsmål til et produkt. 

Ejerne bag LuxBaby.dk har selv har haft hænderne dybt begravet i legetøj og babyudstyr de sidste mange år og synes selv, at vi efterhånden har opnået en ganske god forståelse for, hvad der kendetegner godt design og god kvalitet.

Hos LuxBaby.dk finder du derfor lækkert børnetøj, kvalitetslegetøj, holdbart interiør til babyværelset og børneværet og unikke gaveemner til baby, barselsbesøg, babyshower og dåb, i bedste kvalitet.

LuxBaby.dk er skabt ud fra en vision om, at kun det allerbedste er godt nok, når det gælder vores børn. Derfor kan vi hos LuxBaby.dk stå inde for kvaliteten på alle de brands, vi har valgt at have på shoppen. 

Udover god kvalitet og lang levetid lægger vi hos LuxBaby.dk stor vægt på økologi, bæredygtighed og miljø. LuxBaby.dk har derfor valgt at have mærker på shoppen, der vægter bæredygtighed, økologi og omtanke for de mennesker, der har produkterne i hånden, fra start til slut, højt.  

Vi håber, at du må finde, hvad du søger, hos LuxBaby.dk og har du spørgsmål eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

Mange hilsner

Team LuxBaby.dk