De sikre hit til juleaften

Det kan være svært at vælge gave til baby eller barnet. LuxBaby har derfor givet nogle gode råd til at ramme helt rigtigt indenfor de forskellige aldersgrupper og dermed være med til at sikre, at julegaven bliver et hit i år. 🎄

0-1 årige: Her kan du glæde baby (og dermed også mor og far) med en biderangle, som kan afhjælpe babys gener, når gummerne begynder at murre ved de første tandudbrud. En glad baby gennem perioden med nye tænder er guld værd i det lille hjem. Du kan se vores udvalg af gaveæsker med blandt andet biderangler her. Endelig er der også et fint udvalg af gyngedyr (og gyngescooter for de seje), som altid er et hit blandt de mindste. Se udvalget af gyngedyr fra Bloomingville her.

1-2 årige: Her kan du vælge gaver, der stimulerer motorikken hos den lille tumling, så som puttekassen fra Bloomingville Mini, de mange fine stabletårne fra Ella and Frederik, som lærer tumlingen om former - figurer - og samtidig pynter så fint på børneværelset, eller du kan styrke barnets musiske glæde ved den fine maracas fra Bloomingville Mini.

2-4 årige: I denne alder begynder tumlingen ofte at imitere de voksnes verden, og her vil du ramme helt plet med enten et værktøjssæt lavet i træ og med mange fine detaljer eller kurven med madvarer, opsatsen med muffin eller fadet med de lækre kager – alt sammen fra Bloomingville Mini. Endelig er der også memory – huskespil – i træ og med de sødeste motiver, som vil kunne underholde i mange sjove og lærerige timer – se mere her.

4-6 årige: Her vil den store sorte tavle med en pakke kridt – eller kuglerammen med de fine pastelfarver være rigtig gode til at stimulere barnet til at skrive bogstaver, tegne eller lære at kunne trække fra og lægge til. Begge dele fra Bloomingville Mini, som du kan se deres fine udvalg fra her.

Endelig kan du vælge at give baby eller barnet sit første smykke i ægte sterling sølv; en gave, der vil kunne vare for evigt og kunne skabe mindeværdige øjeblikke fra juleaften 🎁🎄

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.