Mrs Mighetto

Kender du Mrs Mighetto? – hvis ikke, så kig ind på LuxBaby.dk under brandet Mrs Mighetto og tag et nærmere kig på Mrs Mighettos fantasifulde univers.

Skal / skal ikke?

Egentlig var det ikke min mening at have interiør / børneværelsesting på LuxBaby.dk – men… Mrs Mighettos underskønne plakater / posters kunne jeg simpelthen ikke modstå. Jeg er dybt imponeret over, at man kan tegne så fint og rammende, og jeg kan stå i timevis og betragte de yndige og fantasifulde tegninger.

Om Mrs Mighetto

Mrs Mighetto blev dannet i 2014 af 2 svenske kvinder, Malin og Anna. Alle plakater / kort og posters er fra de originale produkter malet i akvarel – de bliver produceret i et begrænset antal, og når de er udsolgt, bliver de ikke trykt igen. Bogen ”Lonely in the land of letters”, som er kommet på siden i dag, er deres første bogudgivelse og også trykt i et begrænset oplæg.

Barndommens billeder lever videre i hukommelsen Da jeg var barn, klippede jeg Knold og Tot billeder ud af mine tegneseriehæfter og limede dem fast på tapetet bag den store grønne lænestol i vores udestue (indtil min mor opdagede min kunstvæg; så var det kreative eventyr slut!). Jeg var vild med billeder, som med alderen ændrede sig til store Abba plakater. Hvem husker ikke Abba siddende i deres kridhvide kedeldragter, mens de kigge ud på alle os fra deres helt egen helikopter? ….

Og hvor vil jeg så hen med det?...

Jo, nu skal du høre… jeg tror, at de billeder, man som barn har hængende på væggen, bliver til et evigt minde inde i ens hoved. At man som barn husker detaljer meget mere bevidst, bruger sin fantasi til det maksimale og får så meget mere ud af de fantasiverdener / eventyr, man har hængende på væggen, end man gør, når man bliver voksen. Og netop derfor kan jeg ikke tænke mig noget bedre i børneværelserne i dag end de fine fantastiskabende posters, som Mrs Mighetto serien består af.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.