Regnvejrsdage i januar er oplagte spilledage

Jeg valgte at gå hjemme med mine 3 børn, da de var små. Dengang havde man mulighed for at gå hjemme i 1,5 år med hvert barn på børnepasningsorlov.

Jeg ved godt, at der ikke findes dårligt vejr; kun forkert påklædning. Alligevel har jeg altid foretrukket at være inde i regnvejrsdage som i dag og bruge dagene på indehygge, som hos os bestod af masser af leg, og gerne spil, hvor alle kunne være med.

Mine børn var alle utrolig glade for at spille vendespil / memory / huskespil – måske fordi de altid havde meget lettere ved at huske, hvor brikkerne lå, end jeg havde 😉 Huskespil / vendespil / memory (kært barn har mange navne) er som regel barnets første spil og et spil, hvor de kan vinde over mor og far.

Vendespil / memory / huskespil kan spilles i mange timer, skaber samvær og kan spilles fra 2 år og opefter. Det er sjov underholdning for børn i alle aldre (og voksne) Det gælder om at huske, hvor 2 af de samme brikker, ligger. Den spiller, der har samlet flest par, når spillet slutter, vinder. Spillet er enkelt, men samtidig så spændende, at barnet vil spille det igen og igen.

Vendespil / memory / huskespil stimulerer barnets hukommelse på en sjov måde og lærer barnet de helt basale spilleregler som at vente på tur, observere, følge regler og vinde og tabe. Vendespillet kan spilles med andre og alene.

Vendespillet fra Bloomingville mini er i træ med de fineste stregtegninger og kommer i en naturpose med bindesnøre, så man kan have det med sig allevegne. Lige nu er der tilbud på vendespillet, som du kan finde her.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.