Cashmere

Hvorfor vælge cashmere?

Cashmere er det mest luksuriøse og eftertragtede råmateriale, som naturen har givet os.

Cashmere kommer fra geden af samme navn. Cashmere geden lever i Mongoliets bjerge under ekstreme vejrforhold, hvor temperaturen svinger fra mellem plus 40 om sommeren til minus 50 om vinteren. Disse ekstreme vejrforhold er altafgørende for kvaliteten af den uld, der spindes cashmere af. Cashmere betragtes som en af naturens ædelstene, og prisen på cashmere fastsættes efter vægt – ligesom man gør med guld. Og ligesom guld inddeles i karat, inddeler man også cashmere efter kvalitet. Verdens bedste kvalitet af cashmere kommer fra Mongoliet, og LuxBaby.dk’s cashmere er strikket af uld fra Mongoliet, hvilket sikrer dig den allerhøjeste kvalitet. I dag må du sælge dit tøj som cashmere tøj, selv om det kun består af f.eks. 20% cashmere – og kvaliteten selvfølgelig er derefter. Hos LuxBaby.dk er alle vores cashmereprodukter strikket af 100% ren cashmere.

Cashmere er sillkeblødt, kølende og varmende på samme tid. Let og lækkert – luksuriøst og eksklusivt – og så er det selvrensende, hvilket betyder, at du ikke behøver at belaste miljøet med konstante vask, men i stedet kan erstatte mange af de normale vask ved at hænge dit tøj på en bøjle ud i den friske luft et par timer.

Cashmerens temperaturskiftende kvalitet gør det til en type strik, der er velegnet til hele året – også de varme måneder, hvor almindelig uld vil overophede dig. Du vil derfor se, at vi hos LuxBaby.dk har en bodystocking i kraftig cashmere kvalitet til den kolde tid og en løs sommerbody, der er strikket i en lettere cashmire - og med cashmerens temperaturskiftende kvalitet, er sommerbodyen perfekt til de lunere måneder.

Cashmere er dyrt i forhold til almindelig uld. Men har du først prøvet cashmere, så ved du hvorfor. Intet andet måler sig med cashmere, og kvaliteten gør, at cashmere produkter har en lang levetid og derfor kan gå videre til næste generation

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.