Det er kun uintelligente mennesker, der keder sig!

Sådan sagde min mor altid til mig, når jeg som lille beklagede mig over, at jeg kedede mig….

Og hvorfor kom jeg så lige til at tænke på det i dag? Jo, det har nemlig regnet hele dagen her i Rødovre, og for mange år siden, da jeg var barn, og hvor der hverken fandtes mobiler, internet, ipad, ipod, eller alle de tv-kanaler og film, som man kan underholde sig med på sådanne regnfulde dage i dag – ja så kunne sådan en søndag godt føles meget lang.

Jeg har fået taget billeder af alle de fine køkkenredskaber, det luksuriøse te-sæt og de smukke kager fra Bloomingville Mini i dag og kom til at tænke på, at det var sådanne nogle rollelege, hvor man var mor eller far og skulle lave mad, eller have te-selskab, som kunne ændre en kedelig regnfuld søndag til den allerhyggeligste dag 😊

Jeg elskede at lege te-selskab med mine små lyserøde tekopper (og senere de fine porcelænskopper, som jeg fik af Moster Lise, men som jeg kom til at slå skår i alt for hurtigt ☹), og mig og mine bamser kunne lege i timevis (hvis altså ikke jeg kunne få overtalt min ynglingslegekamerat Lars til at være med). Lige pludselig blev en kedelig søndag til den dejligste bamse picnic med lunken vand som den fineste te.

I dag kan man købe de flotteste testel og de lækreste kager – endda på den fineste hvide opsats - og få en luksus picnic ud af en regnfuld søndag. Jeg har udvalgt flere produkter fra Bloomingville mini, som er perfekt til de små tumlingers rollelege; det fine håndværkersæt til den lille gør-det-selv-mand (eller dame), kageopsatsen til den mere eksklusive te kom-sammen, grydesættet, når man er blevet træt af at leve af kager og te, og trækassen med de solide råvarer som fisk og økologiske grøntsager. Og alt er i træ af den bedste kvalitet. Du kan stadig få 10% på alt fra Bloomingville mini på LuxBaby.dk.

Vidste du, at

- Børn begynder at lege rollelege omkring 2-års alderen, og at rollelege er en af de vigtigste lege, dit barn kan lege, fordi de har en meget stor betydning for dit barns udvikling. Det er hele deres forståelse af deres omverden, som bliver grundlagt i disse rollelege, og samtidig også en stor del af deres personlighed.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.