Barselsgave til mor

Mor/barn halskæde er den perfekte barselsgave til mor

Jeg har lige haft et par dage på langs med hoste og snue, og der benyttede jeg lejligheden til at snuppe et par afsnit af en serie, som fuldstændig er gået forbi min næse; nemlig Yummi Mummies.

Og hold da op! Aldrig havde jeg hørt om alle de dyre push-presents, man var berettiget til og havde gjort sig fortjent til at få, fordi man jo havde ”push-et” en del i forbindelse med moderskabets begyndelse.

Der er sket meget, siden jeg fik mine børn for 14, 17 og 19 år siden… Da jeg fik mine 3 børn for snart mange år siden, var  gaverne, som jeg modtog efter mine fødsler, alle til min nye lille baby og også lidt til søskende for at undgå jalousi.

I dag modtager mange mødre også en gave; en sød mor/barn halskæde som symbol på det helt unikke bånd, der er mellem mor og barn.

Hos LuxBaby.dk har vi fået flere udgaver af mor/barn halskæder hjem; alle i 925 sterling sølv og med de fineste motiver af mor holdende en nyfødt baby, nogle med hjerter og nogle med fine klare sten. En mor/barn halskæde er den perfekte barselsgave, eller blot en personlig og unik gave til en mor, man gerne vil vise sin påskønnelse og kærlighed. Se alle mor/barn halskæder her.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.