Håndlavede dyr / dukker fra Wonderforest_co

Da jeg åbnede www.LuxBaby.dk tilbage i oktober måned 2018 var et af mine største ønsker på hylderne de skønne håndlavede dukker – eller rettere dyr – fra Wonderforest_co 🐭

Ikke kun er disse håndlavede dyr helt unikke og med et super sødt og meget specielt udtryk; de er også designet og skabt af en mor på barsel; og er der noget, jeg gerne vil støtte op om, så er det kvinder, der ønsker at skabe sig en selvstændig karriere og levevej ❤️

Jeg kontaktede derfor Rebecka, som er designeren bag de skønne tøjdyr, men på daværende tidspunkt handlede hun desværre ikke med butikker, men kun med privatsalg fra egen shop i Sverige. Stor var min glæde derfor, da Rebecka i februar måned kontaktede mig med henblik på at gå internationalt!


Jeg bestilte uden betænkning den første kollektion bestående af 4 mus med kjoler i forskellige farver; rust, lilla, hvid og lyserød. Jeg er eneste forhandler af Wonderforest_co i Danmark, og de skønne mus, som jeg fik hjem i februar måned, blev revet væk i løbet af ingen tid, og nye er derfor bestilt og på vej. Da alle dukker er håndlavede og alle broderier er syet i hånden af Rebecka, er leveringstiden længere end ved almindelige hyldevarer, og der vil derfor først være nye dukker / dyr i shoppen igen omkring 25. marts -med undtagelse af nogle få enkelte i farverne rust og lilla, som kan købes og leveres med det samme.
Til gengæld vil der – udover de fine mus – være en hel lille dukkehusfamilie med, og jeg er sikker på, at de nok skal blive et kæmpe hit ligesom første sending mus. Dukkehusfamilien kommer til at bestå af en far, en mor og to børn.

Mus og dukkehusfamilie kan allerede nu forudbestilles på shoppen, og de vil blive afsendt fra LuxBaby.dk den 25. marts 2019. Jeg håber, at I vil tage ligeså godt imod den lille dukkehusfamilie som musene ❤

Rigtig god dag til jer alle og mange hilsner fra
Jenny / LuxBaby.dk

Læs næste

Den perfekte rygsæk til dit børnehavebarn

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.