Samler Du også på Maileg? 🐭

Samler Du også på Maileg? 🐭

Jeg tror ikke, at Maileg overgås af andre Brands her hos LuxBaby.dk, når det gælder ren samlermani hos både Børn & Voksne.

Kender du ikke Maileg, så kan jeg kort fortælle, at Maileg er en verden af Mus & Kaniner, som sover i gammeldags Tændstikæsker og har det flotteste store Maileg Dukkehus med Tilbygninger i form af Bonusrum og Badeværelser. 

Maileg Musefamilien består af Far Mus, Mor Mus, Storebror Mus, Storesøster Mus, Lillebror Mus, Lillesøster Mus og de små Babymus, Tvillingemus og Trillingemus 🐭

Maileg kommer med nye kollektioner / nyt tilbehør flere gange årligt, og især deres populære julekollektion med julemus og julenisser bliver stort set revet væk, før det lander i butikkerne og her på webshoppen. Vi har endda flere kunder, der skriver og forudbestiller for at være sikker på, at kunne få årets julemus, som kommer i par med en julepige og en juledreng og de små julemus med egen kuffert.

Maileg er nok allermest kendt for alle deres søde små Tændstikæsker med Mus indeni. I dag kan man få Tændstikæske med Mor Mus, Far Mus, Storesøster Mus, Storebror Mus, Lillesøster Mus, Lillebror Mus, Babymus, Tvillingemus & endda Trillinger - alle i deres helt egne Tændstikæsker med Motiv. Ved hver ny Kollektion vil alle Maileg Musene få en ny Tændstikæske og de vil også få nyt Tøj / Natttøj på.

Maileg er som regel sjældent på tilbud og udsalg, men du kan være heldig at finde nogle enkelte Maileg mus og Maileg tilbehør til Maileg store flotte Dukkehus, når nye kollektioner er landet i butikkerne.

Maileg har deres helt faste sortiment med deres populære dukkevogne til de små mus og micro kaniner, deres utrolig søde dukkehustilbehør, hvor du kan få borde, stole, senge og et helt køkken med det skønneste køkkenudstyr, som passer i størrelsen til Mailegs mor og far mus. Ved hver sæsonskifte ændrer Maileg en smule på deres møbler og tilbehør, så du vil altid kunne finde alt det nyeste dukkehustilbehør hos LuxBaby.dk

Skal du på Barselsbesøg hos en lille ny, så er Mailegs My First Bunny en utrolig populær Barselsgave. Gaven består af en sød og dekorativ æske med den sødeste bløde kanin indeni. Du kan vælge mellem en Kanin med Lyserødt eller Lyseblåt bånd om Halsen. På indersiden af Maileg Æsken kan du skrive Babys Fødselsdata med Fødselsvægt, Længde etc. En rigtig sød og personlig Gave, som vi sælger rigtig mange af og aldrig nogensinde har fået retur, fordi de skal byttes, hvilket viser, at det er en utrolig populær Gave.

Det kan være rigtig svært at finde rundt i Mailegs store verden; og især når man skal vælge tilbehør i den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet en oversigt over hver Maileg mus's størrelse og mål, så du kan se, om Maileg Musen eller Kaninen skal have tilbehør i str. My, Micro eller Mini. Smart ikke? :-) Virker det stadig overvældende, så tøv endelig ikke med at kontakte os; vi hjælper dig hjertens gerne med dit køb ❤️

Oversigten over Mailegs Mus finder du i vores Kategorioversigt lige her (du skal scrolle helt ned i bunden af kategorien)

 

 

 

 

Læs næste

Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶
Efterårets Farver i Baby- & Børnetøj

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.