Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶

Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶

Inden Baby kommer, kan det være rigtig rart at have Styr på alt Babytøjet.

Men hvor meget Tøj har Baby brug for i Starten, og hvilke Styles?

Du får her mine egne Personlige Tips & Råd til Valg af Babytøj samt vores Købers Favoritter.

De fleste Babyer, der fødes til Termin, har en Længde på cirka 50-56 cm. Babytøjets Størrelser er lig med Centimeter; det vil sige, at vælger Du at købe en Heldragt str. 56, så passer denne Dragt en Baby med en Længde på 56 cm. Størrelserne hedder som Hovedregel: (32-38-44-præmatur) 50-56-62-68-74-80-86-92-98-104 cm.

Mange Forældre vil gerne have en Bodystocking / Sparkedragt klar i Fødselstasken, som kan blive Babys første Dragt; en Dragt, som man kan gemme som et hyggeligt Minde. Om Du vælger en Sparkedragt med Fødder eller uden Fødder er helt en Smagssag. Personligt kunne jeg godt lide dem med Fødder om dagen, hvor Baby bliver holdt og Strømperne nemt falder af - og uden Fødder om Natten, hvor der var en Dyne eller et Tæppe over Babys Fødder.

Ud fra egne Erfaringer fra mine 3 Børn; så vil jeg anbefale Dig at have følgende klar til Babys Ankomst:

  • 6-10 Bodyer; alt efter Årstiden kan du vælge mellem Bodystockinger uden Ærmer, med korte Ærmer og med lange Ærmer.
  • 2-3 par bløde bomulds Bukser med bred Elastik i Taljen
  • 4-6 Sparkedragter eller Heldragter; igen med eller uden Fødder.
  • 1-2 Babyhjelme eller Babyhuer
  • 1-2 Bluser, gerne med Slå-om-Lukning

MarMar's Babyserie til helt Nyfødte har stor Fokus på Komfort og Pasform; Du vil derfor kunne vælge mellem de blødeste Babydragter uden irriterende Sømme eller Syninger til at genere Babys Hud. Bomuldstoffet er både blødt og behageligt for Baby at have på.

Mange Brands har en færdig Startpakke til Baby; her hos LuxBaby.dk kan Du nemt sammensætte din helt egen Startpakke af MarMar Babytøj, da Babytøjet fra MarMar er både Tidsløst og i de fineste sarte Farver, som Du kan sammensætte og mikse på Kryds og Tværs. MarMars Modal og Basis Babytøj er i enten blød Rib Bomuld eller Almindeligt Bomuldsstof. 

MarMars mest solgte Farver er hos LuxBaby.dk den utrolig smukke Gentle White, som også bliver solgt som Babyshower- eller Barselsgave, før man kender Babys Køn, den altid populære farve Rose og den klassiskee Navy Blå; hos MarMar blot kaldet Blue.

Når Du skal vælge Dragter eller Bluser til Baby; så kan Jeg varmt anbefale Dig Bodystockingerne med Slå-om-Luk. Det er meget nemmere at give Baby en ny Sparkedragt / Heldragt på, når Hovedet ikke skal igennem Halsåbningen.

MarMar Copenhagen er meget opmærksomme på Miljøet i Pproduktionen af deres Tekstiler. Derfor er meget af deres Babytøj mærket med Oeko-Tex® - et Mærke, der betyder, at Babytøjet er produceret uden sundhedsskadelige Stoffer.

MarMar har også valgt at producere deres Babytøj så tæt på Europa som muligt med deraf mindre Miljøbelastning ved Transport.

Langt det meste af MarMar's Babytøj har i dag opnået OEKO-TEX Standard 100-certifikatet. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at bruge MarMar Babytøj til din egen Baby Dreng eller Pige.

Du finder vores samlede Udvalg af MarMar Newborn Babytøj lige her

Har Du brug for Råd eller Vejledning, eller er Du blot i tvivl om den mindste Ting, så tøv ikke med at kontakte Os på enten Chatten, Mail eller Telefonen