Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶

Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶

Inden Baby kommer, kan det vÌre rigtig rart at have Styr pü alt Babytøjet.

Men hvor meget Tøj har Baby brug for i Starten, og hvilke Styles?

Du für her mine egne Personlige Tips & Rüd til Valg af Babytøj samt vores Købers Favoritter.

De fleste Babyer, der fødes til Termin, har en LÌngde pü cirka 50-56 cm. Babytøjets Størrelser er lig med Centimeter; det vil sige, at vÌlger Du at købe en Heldragt str. 56, sü passer denne Dragt en Baby med en LÌngde pü 56 cm. Størrelserne hedder som Hovedregel: (32-38-44-prÌmatur) 50-56-62-68-74-80-86-92-98-104 cm.

Mange ForÌldre vil gerne have en Bodystocking / Sparkedragt klar i Fødselstasken, som kan blive Babys første Dragt; en Dragt, som man kan gemme som et hyggeligt Minde. Om Du vÌlger en Sparkedragt med Fødder eller uden Fødder er helt en Smagssag. Personligt kunne jeg godt lide dem med Fødder om dagen, hvor Baby bliver holdt og Strømperne nemt falder af - og uden Fødder om Natten, hvor der var en Dyne eller et TÌppe over Babys Fødder.

Ud fra egne Erfaringer fra mine 3 Børn; sü vil jeg anbefale Dig at have følgende klar til Babys Ankomst:

  • 6-10 Bodyer; alt efter Årstiden kan du vĂŚlge mellem Bodystockinger uden Ærmer, med korte Ærmer og med lange Ærmer.
  • 2-3 par bløde bomulds Bukser med bred Elastik i Taljen
  • 4-6 Sparkedragter eller Heldragter; igen med eller uden Fødder.
  • 1-2 Babyhjelme eller Babyhuer
  • 1-2 Bluser, gerne med SlĂĽ-om-Lukning

MarMar's Babyserie til helt Nyfødte har stor Fokus pü Komfort og Pasform; Du vil derfor kunne vÌlge mellem de blødeste Babydragter uden irriterende Sømme eller Syninger til at genere Babys Hud. Bomuldstoffet er büde blødt og behageligt for Baby at have pü.

Mange Brands har en fÌrdig Startpakke til Baby; her hos LuxBaby.dk kan Du nemt sammensÌtte din helt egen Startpakke af MarMar Babytøj, da Babytøjet fra MarMar er büde Tidsløst og i de fineste sarte Farver, som Du kan sammensÌtte og mikse pü Kryds og TvÌrs. MarMars Modal og Basis Babytøj er i enten blød Rib Bomuld eller Almindeligt Bomuldsstof. 

MarMars mest solgte Farver er hos LuxBaby.dk den utrolig smukke Gentle White, som ogsü bliver solgt som Babyshower- eller Barselsgave, før man kender Babys Køn, den altid populÌre farve Rose og den klassiskee Navy Blü; hos MarMar blot kaldet Blue.

NĂĽr Du skal vĂŚlge Dragter eller Bluser til Baby; sĂĽ kan Jeg varmt anbefale Dig Bodystockingerne med SlĂĽ-om-Luk. Det er meget nemmere at give Baby en ny Sparkedragt / Heldragt pĂĽ, nĂĽr Hovedet ikke skal igennem HalsĂĽbningen.

MarMar Copenhagen er meget opmÌrksomme pü Miljøet i Pproduktionen af deres Tekstiler. Derfor er meget af deres Babytøj mÌrket med Oeko-TexŽ - et MÌrke, der betyder, at Babytøjet er produceret uden sundhedsskadelige Stoffer.

MarMar har ogsü valgt at producere deres Babytøj sü tÌt pü Europa som muligt med deraf mindre Miljøbelastning ved Transport.

Langt det meste af MarMar's Babytøj har i dag opnüet OEKO-TEX Standard 100-certifikatet. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at bruge MarMar Babytøj til din egen Baby Dreng eller Pige.

Du finder vores samlede Udvalg af MarMar Newborn Babytøj lige her

Har Du brug for Rüd eller Vejledning, eller er Du blot i tvivl om den mindste Ting, sü tøv ikke med at kontakte Os pü enten Chatten, Mail eller Telefonen 

 

 

LĂŚs nĂŚste

Internethandlen Stiger - Lad os om at Pakke dine Gaver Ind
Samler Du også på Maileg? 🐭

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og ServicevilkĂĽr er gĂŚldende.