LuxBaby.dk passer på dig og følger alle Regeringens Corona // Covid-19 tiltag

LuxBaby.dk passer på dig og følger alle Regeringens Corona // Covid-19 tiltag

Corona har fået mange kunder til at være mere påpasselig med valg af webshop og valg af leveringsmetode - og det kan vi godt forstå. Vi vil derfor med dette blog indlæg give dig information om, hvorledes LuxBaby.dk opbevarer, ekspederer og sender din ordre, så du trygt og roligt kan fortsætte med at handle hos os.

Vi hos LuxBaby.dk har fortsat et fint salg, og det er vi meget taknemmelige for. Vi tror og håber på, at det skyldes, at vores kunder ved, at vi er en lille familieejet webshop med et privat lukket lager og kun meget få hænder på vores varer.

Lige i disse Corona tider kan vi derfor garantere, at når du køber hos LuxBaby.dk, så er der kun een person, som har haft hænderne på dine varer, og al pakning foregår i rengjorte områder, hvor kun een person har adgang og færdes. Vi er meget opmærksomme på regeringens løbende tiltag, og vi kan garantere, at alle covid-19 tiltag bliver overholdt nøje; der sprittes og rengøres konstant, så vi er sikre på at holde vores varer og pakkeområde rengjorte, inden vi sender din ordre afsted til dig. Hos os findes der ikke et stort varelager med mange lagerarbejdere og mange hænder på dine varer, men kun en enkelt person, som er ansvarlig for håndtering og pakning af alle ordrer.

Hos LuxBaby.dk sender vi med GLS, og GLS leverer stadig som normalt; vi har mærket en lille ændring i valg af leveringsform, idet flere kunder vælger at få leveret til hjemmeadressen til kun 49 kr. - men mange afhenter stadig i pakkeshops, hvor der skal forefindes håndsprit til fri afbenyttelse for de kunder, der skal afhente deres pakker.

Til trods for alle Corona tiltagene, så kan GLS stadig tilbyde dag-til-dag levering; det vil sige, at når vi sender din vare med GLS's morgenafhentning enten kl. 7 eller 10, så vil du kunne afhente varen i din valgte pakkeshop eller få leveret din ordre hos dig på din hjemmeadresse allerede dagen efter.

Lidt længere leveringstid har vi dog på møbler og legekøkken fra Cam Cam Copenhagen, som netop har valgt at rykke deres lager til Holland. Fra lageret i Holland udsendes alle møbler direkte til vores kunder med Postnord; det vil sige at du får leveret på palle lige til din kantsten, men dog med lidt længere leveringstid grundet den længere transport og den øgede grænsekontrol, som også er et af regeringens corona tiltag. Også alle Corona tiltag bliver overholdt nøje på Cam Cams lager i Holland, så du trygt kan bestille Cam Cam møbler hos LuxBaby.dk og få leveret direkte til din adresse.

Vi håber på, at dette vil give dig et indblik i LuxBaby.dks håndtering af regeringens Corona tiltag, og har du spørgsmål, eller er du i tvivl om blot det mindste, så tøv ikke med at kontakte os; vi står altid klar til at hjælpe dig.

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

 

 

 

Læs næste

🦋 Little Custom Creations Smukke Håndlavede Sommerfugle 🦋
Internethandlen Stiger - Lad os om at Pakke dine Gaver Ind

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.