Babytøj

Efterårets Farver i Baby- & Børnetøj

Efterårets Farver i Baby- & Børnetøj

Jord- og Naturfarver er et hit dette Efterår!

Vi har nu fået de første Efterårs Styles til Baby og de Mindre Børn ind af Døren; og det i de flotteste Jordfarver fra Lil Atelier. Lil Atelier er nænsom i deres Tøjproduktion til Børn, og derfor bruger de så vidt muligt Overskudsfarver fra for eksempel Rødbeder eller andre organiske Farver i deres farvning af Stoffer til brug for deres Baby- og Børnekollektioner.

De mest populære Farver i Børnetøj er dette Efterår en Jordfarvet Brun, som hos Lil Atelier hedder Tobacco Brown, den lysere Brune, Ermine og Tortoise Shell samt Pigefarverne Almondine og Lark. Og alle Farverne er nøje tilpasset, så de matcher hinanden perfekt.

Lil Ateliers Baby- og Børnetøj ligger i den lavere del af prisniveauet i Børnetøj. Deres Bodyer til Babyer er i en rigtig god Kvalitet og kan i år fås til en Pris på cirka 129 / 139 kr., hvilket er en rigtig god Pris i forhold til mange andre Børnetøjsmærker.

Blandt vores kunders Favoritter er helt klart Lil Ateliers sødeste små Body'er med matchende Leggins, som fås fra str. 56 (Nyfødt) og op til str. 86 cm. 

Derudover er Lil Ataliers Drengetøj til de lidt større Drenge; str. 92 til 122/128 cm altid et Hit; især deres Sweaters og Vinterjakker til gode Priser bliver altid lagt hurtigt ned i Kurven.

Lil Atelier er et af de Mærker, vi har på Shoppen, som kommer med de fleste Kollektioner; hele 8 Baby- og Børnekollektioner lander på Shoppen på bare et enkelt År. Udover den lækre Kvalitet og de gode Priser, så er Lil Atelier virkelig gode til at vælge Farver til deres Børnetøj, så stort set alle Styles kan matches på kryds og tværs og dermed ikke behøver at hænge i Skabet, fordi det ikke lige har en Farve at blive sat sammen med.

Hvis Du skal være sikker på at få noget af det helt nye Lil Atelier hjem til din Baby eller dit Barn, så skal Du ikke vente for længe. Vi forhandlere bestiller vores Børnetøj et halvt År før Levering, så det er sjældent, at vi kan genbestille udsolgt Baby- eller Børnetøj, når Sæsonen først er startet. Og som regel er Efterårs- og Vinterkollektionerne af Børnetøj dem, der sælges hurtigst. Sommeren er ovre; Efterårets Kulde rammer os, og pludselig har alle Børn brug for varmt Tøj, Vinterjakker, Tykke Bluser og Bukser samt Huer og Vanter.

De fleste Brands tilbyder både Produktfotos og Moodfotos til os Forhandlere, men nogle gange kan det alligevel være svært at vurdere Farver på Nettet. Er Du i tvivl om nogen af Farverne på Lil Ateliers Tøj her hos LuxBaby.dk, så kan Du altid se flere Billeder på vores Instagram Profil. Her samarbejder vi med en del Mødre, som tager en masse fine Billeder til os; med henblik på at kunne se Tøjets Farver tydeligt, og især at se det sat sammen med nogle af de andre fine Lil Atelier Efterårsfarver.

Jeg ønsker dig en rigtig god Shopping, og har Du brug for Rådgivning eller Hjælp i forbindelse med dit Køb af Babytøj / Børnetøj, så tøv aldrig med at kontakte os på enten Chatten, Mail eller Telefonen; Vi er altid klar til at hjælpe Dig 💖

Kh 

Jenny

LuxBaby.dk

 

 

 

 

Læs næste

Samler Du også på Maileg? 🐭
Huttelihut er ren Luksus til din Baby!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.