Huttelihut er ren Luksus til din Baby!

Huttelihut er ren Luksus til din Baby!

Det er blevet efterår, og vi har igen fået de skønneste ulddragter hjem fra Huttelihut.

Omkring slut august / start september hvert år sender Huttelihut deres drop 1 og drop 2 af deres altid utrolig lækre efterårskollektioner ud til deres udvalgte forhandlere; herunder os; LuxBaby.dk

Som indkøber gør man sine indkøb halve år i forvejen og derfor er det altid med stor spænding, når de første kasser med efterårets tøj lander hos LuxBaby.dk

Lige med Huttelihut er glæden altid stor; ja man kan næsten sige, at det er noget nær følelsen af juleaften, når kasserne pakkes op.

Selv om vi altid har en god kontakt med vores søde kunder og ved, hvad de kan lide og gerne vil købe, så er der altid nye produkter ved hver kollektion, som vi alle er spændte på at få i hænderne. Vi vil jo gerne kunne stå 100% inde for de varer, som vi sælger, og selv om Huttelihut aldrig nogensinde har skuffet os - tværtimod - så glæder vi os altid til at holde tingene i vores egne hænder.

I år har vores begejstring igen ingen ende ville tage; og især den utrolig smukke Poohx frakke imponerede os. Den er så fin, og med så mange lækre detaljer - og vores kunder delte vores begejstring - på kun 3 timer var frakken udsolgt! Huttelihut havde valgt at lade Kenya; Mathilde Gøhler og Remee Jackmans smukke datter reklamere for deres nye Poohx frakke, og det gav virkelig stor interesse på især Instagram.

Huttelihut er især kendt for deres utrolig lækre og varme ulddragter / køredragter til baby og børn; herunder Allie Dragten og Elf Dragten, men i år har vi fået de helt ny Pooh Dragter hjem. Pooh dragten er en ren luksus udgave af Huttelihuts klassiske Elf Ulddragt; men denne gang har Huttelihut kræset ekstra meget om detaljerne, og Pooh dragten har fået det blødeste inderfoer af det fineste fløjl - helt perfekt for baby.

Hos LuxBaby.dk har vi valgt at tage et stort udvalg hjem af Huttelihuts mange ulddragter til Baby og Børn; da vi fra tidligere erfaring ved, at dragterne lynhurtigt bliver udsolgte. Du kan som kunde hos os derfor vælge mellem Allie Uldragterne i flere farver; herunder er især farverne camel og Bambi utrolig populære. I Elf køredragterne er der rigtig stor interesse for farverne light grey, Bambi og Camel og hos de helt nye Pooh dragterne er det farverne sand, dark green og rosewood, som vores kunder har hevet hjem i kurven.

Og når det er sagt; så må vi tilføje, at Huttelihut dragtene alle er limited edition, hvilket betyder, at når en ulddragt er udsolgt, så kan vi ikke få flere hjem. Har du derfor set dig varm på en af ulddragterne fra Huttelihut, så vent ikke for længe, for du risikerer, at den bliver snuppet for næsen af dig af en hurtigere kunde.

Pooh Køredragten i Uld er perfekt, når baby skal sove middagslur i barnevognen, da uld er temperaturregulerende og derfor gør, at baby hverken har det for varmt eller for koldt. Som tommelfingerregel anbefaler man, at man giver baby uld på fra september til marts; altså alle de kolde og fugtige måneder.

Udover de populære køredragter, så er de håndstrikkede babyhuer fra Huttelihut helt klart en af vores bestsellere; især de søde Bolivia huer med kvast, og de små Babyhuer med kaninører / Rabbit hut i smukke afdæmpede farver et hit hos babyfamilierne - og til trods for, at vi hvert eneste år tager flere og flere huer hjem, så kan vi aldrig følge med efterspørslen. Vi har ved årets slutning som regel en lang venteliste af kunder, der håber på, at der vil komme huer retur - hvilket der meget sjældent gør.

Huttelihut har i år udvidet deres smukke kjole kollektioner, og her til efteråret har vi derfor fået de blødeste kjoler hjem med det fineste småblomstrede mønster på smalriflet fløjl. Kjolerne har alle en utrolig god pasform og er store og rummelige med tanke på, at børnene skal kunne tumle og lege frit uden at være hæmmet af det tøj, som de har på.

Igen i år vil vi derfor give Huttelihut vores varmeste anbefalinger, og kender du endnu ikke Huttelihut; så tøv ikke med at prøve - du vil ikke fortryde det.

Er du i tvivl om farver, størrelser, stof eller andet på nogen af Huttelihuts mange fine produkter, så tøv aldrig med at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe.

 Du kan se hele Huttelihut kollektionen lige her 

 

 

 

 

Læs næste

Efterårets Farver i Baby- & Børnetøj
Lil Atelier med Efterårets flotte farver 🍂

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.