Ocean Kids - En fantastisk kollektion af eventyrlige børneplakater fra Mrs Mighetto

Ocean Kids - En fantastisk kollektion af eventyrlige børneplakater fra Mrs Mighetto

I dag har der været release på Mrs Mighettos seneste kollektion af eventyr plakater til børneværelset – Ocean Kids - fra efteråret 2019.

Mrs Mighetto overrasker og begejstrer igen med deres utrolig søde og smukke børneplakater med et helt eventyrligt univers af de kæreste små dyr med hver deres personlighed og evner. De flotte håndtegnede børneplakater matcher i deres helt egen stil helt perfekt de tidligere kollektioner af plakater til børneværelset og kan derfor frit matches på kryds og tværs.

Mrs Mighettos smukke kollektioner af børneplakater, posters, kort, paper friends og tatoveringer udkommer altid i et begrænset oplag, hvilket altid betyder, at vi som forhandler ikke kan vide, hvor længe vi kan genbestille. Derfor bliver Mrs Mighetto plakaterne også altid hurtigt solgt, og på grund af deres limited edition bliver børneplakaterne ofte ved med at bibeholde deres oprindelige værdi, idet plakaterne som regel bliver solgt brugte til samme pris som den oprindelige købspris.

Hvis jeg sammenligner Mrs Mighettos børneplakater med de plakater, som mine egne børn havde på deres børneværelser for snart mange år siden, så er Mrs Mighettos plakater i en langt bedre kvalitet; de er virkelig i en fantastisk god kvalitet. Mrs Mighettos flotte håndtegnede akvareltegninger bliver trykt på Munken polar papir i en robust og kraftig kvalitet, der med garanti vil kunne holde i rigtig mange år på børneværelserne, og de fine håndtegnede dyremotiver er så udefinerbare overfor hvillken aldersgruppe, som de henvender sig til, så du kan have de samme fine børneplakater hængende helt fra starten af din indretning af babys værelse til langt ind i junior alderen på det større barns børneværelse.

Udover at Mrs Mighetto har deres helt egen fantasifulde måde at tegne på, så har de også et godt hjerte. Ved hver eneste af Mrs Mighettos kollektioner vælger Anna og Malin, som de 2 kvinder bag Mrs Mighetto hedder, at donere til et godt formål. Indtil videre har LuxBaby.dk via salg af vores Mrs Mighetto plakater været med til at donere til organisationer, der prøver at hjælpe ensomme børn og forhindre og forebygge mobning - og det kan man jo kun være glad ved og stolt af.

Har du lyst til at se Mrs Mighettos flotte børneplakater, kan du komme til deres kollektioner her 

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

 

Læs næste

Heico svampelamper i kobber; efterårets måske smukkeste farve?
Kæmpe efterspørgsel på Little Custom Creations smukke sommerfugle

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.