Heico svampelamper i kobber; efterårets måske smukkeste farve?

Heico svampelamper i kobber; efterårets måske smukkeste farve?

Vi har lige lagt de skønneste svampelamper fra Heico Lamper i en smuk varm efterårsfarve på shoppen. 

De nye svampelamper i kobberfarvet fås i 3 størrelser; lille, medium og stor. De fine svampelamper er oprindeligt ment som brug på børneværelset som natlampe / vågelampe til børn, der ikke bryder sig om at sove i total mørke. De flotte kobberfarvede svampelamper udsender et blidt og beroligende skær, som gør børn trygge i mørket.  Svampelamperne fra Heico Lamper fås i mange flotte farver, hvoraf den røde svampelampe nok hidtil har været den bedst solgte og mange købers favorit. Jeg tror dog på, at den nye kobberfarvede svampelampe kommer til at tage kampen om førstepladsen flot op med den røde svampelampe.

De flotte kobberfarvede svampelamper pynter rigtig fint på både drenge- og pigeværelserne om dagen, udsender beroligende natlys om natten til de trygt sovende børn, og så kan svampelamperne med lethed senere flyttes ind i stuen, entreen eller i soveværelset, når baby og junior ikke længere har brug for den fine svampelampe på deres baby eller børneværelse.

Udover de flotte kobberfarvede svampelamper, så har vi også fået den søde kaninlampe fra Heico hjem i flere farver. Du kan derfor nu pynte babys værelse eller børneværelset med de søde små Heico kaninlamper i hvid, sølv, light pink, lyserød, orange, rød og lilla- Ligesom med svampelamperne, så udsender de små kaniner også et blødt og beroligende skær ud og kan derfor med fordel sættes lige ved siden af babys eller juniors seng og skabe tryghed ved nattetid for de børn, som er utrygge ved nattens mørke. De små kaninlamper er også en meget kær dåbsgave, som vil skabe varige minder langt ud i fremtiden og som samtidig er i en så god kvalitet, at de kan tåle at gå i arv til næste generation.

Har du fået lyst til at se vores nye udvalg af kobberfarvede svampelamper og kaninlamper i nye skønne farver, kan du se dem her

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

Læs næste

Bibs sutter til dag og nat
Ocean Kids - En fantastisk kollektion af eventyrlige børneplakater fra Mrs Mighetto

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.