Kæmpe efterspørgsel på Little Custom Creations smukke sommerfugle

Kæmpe efterspørgsel på Little Custom Creations smukke sommerfugle

Kl. 23.45 sluttede vores arbejdsdag i går, og vi sagde pænt god nat til de sidste kunder.

Ejeren og kvinden bag Little Custom Creations, Anastasia, havde i går lagt ud på insta, at årets sidste håndlavede sommerfugle ville blive afsendt til LuxBaby.dk. Anastasia havde selv måtte sige pænt nej til rigtig mange kunder, der havde stillet alarmer og været vågne det meste af natten for at kunne nå at få fingrene i årets sidste håndlavede sommerfugle. Til sidst måtte Anastasia henvise til os, LuxBaby.dk.

Til trods for, at vi denne gang har lagt en stor ordre på de smukke håndlavede Little Custom Creations sommerfugle, så tvivler vi på, om ordren er stor nok (og bare rolig; vi har allerede bestilt en 4 dobbelt ordre til levering først i januar 2020). Vi fik i går henvendelser fra San Diego, Australien, England, Frankrig og Norge, hvor folk ville høre, hvornår de kunne komme til at købe de smukke - og meget eftertragtede - sommerfugle. De smukke sommerfugle bliver afsendt fra Australien i denne uge og vil være her i Danmark ugen efter. Bestillingen denne gang har blandt andet været med den meget populære Damask Rose. De smukke Sassy og Brazen pakker, og som noget helt nyt har vi fået lavet en special ordre på Blue Champagne, som er 3 smukke sommerfugle i blå nuancer samt enkelte i guld med glimmer. Mange drengemødre havde skrevet til os og spurgt, om vi ikke kunne få blå sommerfugle hjem - og de kommer så nu.

Til trods for den kæmpe efterspørgsel på de smukke Little Custom Creations sommerfugle, så vælger Anastasia fortsat at sy dem alle i hånden med hjælp fra sin mor - og til glæde for hendes børn, som har en glad hjemmearbejdende mor. 

Leder du efter en unik håndlavet gave til den lille prinsesses værelse - eller nu også prins' værelse - så kan jeg varmt anbefale Little Custom Creations flotte sommerfugle. Du kan læse mere om historien bag de smukke sommerfugle på Little Custom Creations side her 

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

 

Læs næste

Ocean Kids - En fantastisk kollektion af eventyrlige børneplakater fra Mrs Mighetto
Nu e-mærket

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.