Nu e-mærket

Nu e-mærket

Dengang, hvor vi startede LuxBaby.dk op, blev vi ringet op af e sælger fra e-mærket for at høre, om vi kunne være interesseret i at blive e-mærkecertificeret. Vi valgte at sige nej. Og i sidste måned skiftede vi så mening og sagde ja tak.

Og hvorfor skiftede vi så mening?... Jo, med min egen hk baggrund indenfor både advokatkontor, Danmarks Domstole og politiet, så har jeg set meget og siddet med mange sager om snyd og bedrageri og har derfor en stor forståelse for, at det for nogle mennesker kan være utrygt at handle på nettet med små virksomheder, de måske ikke har handlet hos før, og som de ikke er helt trygge ved - endnu. Antallet af snyd på nettet er stigende i takt med, at handlen stiger - og det er ærlig talt synd for både alle de webshops, der gerne vil kunne sælge deres varer på nettet - og for de mennesker, som gerne vil købe på nettet - og som kan komme ud for ikke at kunne kende forskel på den gode webshop og den falske webshop, og som dermed kan risikere at blive snydt.

Netop af denne grund - for at skabe tryghed og tillid hos vores kunder - har vi valgt at lade os e-mærke. Som webshop betaler man et beløb hver måned for at være e-mærket. Man har også adgang til juristhjælp, hvis man skulle få brug for det - men for vores vedkommende blev LuxBaby.dk alene e-mærket for at skabe tillid og tryghed hos de kunder, der endnu ikke havde handlet hos os. 

Vi havde, før vi blev e-mærket, ikke mærket nogen tvivl eller mistillid hos vores kunder, men vi kunne se, at flere kunder gik ind for at kigge vores handelsbetingelser igennem før køb. Og det skal man selvfølgelig have lov til; det er tilmed en rigtig god ide at gøre før køb.

Med e-mærkets certificering af LuxBaby.dk har vi nu med hjælp fra e-mærkets jurist nøjagtig de samme handelsbetingelser som alle andre e-mærkede webshops. Og det tænker vi må gøre det nemmere at overskue for vores kunder - og samtidig skabe endnu mere tryghed. 

Vi kan som webshop kun anbefale, at du som forbruger kigger dig godt om, inden du lægger din ordre i webshops, som du ikke kender, og som ikke er e-mærket certificeret. Før vi selv blev e-mærket, havde vi valgt, at vores kunder kunne læse om os på vores side "om os", som du kan komme til her - og ellers henviste vi til Trustpilot, hvor vores kunder kunne bruge vores Trustpilotvurderinger til at se, hvad andre kunder havde syntes om at handle hos os. Trustpilot er en rigtig fin måde at få afklaret, om man har lyst til at handle i den pågældende shop - og som webshop-ejer er Trustpilot faktisk også rigtig god, idet vi kan se, hvad vi skal gøre mere af, hvad vores kunder godt kan lide - og hvad der betyder mindre for dem. 

Vi håber med vores nye e-mærke at være med til at skabe mere tryghed omkring handel på nettet. Har du lyst til at læse mere om e-mærket, og hvad e-mærket kan gøre for dig som forbruger, kan du læse mere her på e-mærkets egen side her og har du lyst til at se, hvad andre kunder har syntes om at handle med LuxBaby.dk, kan du se deres vurderinger af os på Trustpilot lige her

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

 

 

 

Læs næste

Kæmpe efterspørgsel på Little Custom Creations smukke sommerfugle
Julegaver til Børn - Julen 2019 🎁🎄

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.