Nana Huchy fra Australien

Nana Huchy fra Australien

Så har jeg fået lagt de skønneste tøjdyr, bamser og dukker på shoppen fra australske Nana Huchy 🐨

Jeg faldt for mærket Nana Huchy, da jeg så deres bamser til de helt små; tro kopier af flere af Australiens dyr; herunder koala, emu og den runde wombat. Bamserne er simpelthen så skønne og i en rigtig fin kvalitet. Derudover så har Nana Huchy de smukkeste langbenede svaner i flere størrelser, som jeg selvfølgelig også har købt hjem 

 LuxBaby.dk har nu flere australske mærker på shoppen – og flere kommer til. Jeg har haft kontakt med 3 andre designere, og venter nu kun på, at de får deres håndsyede babyvarer klar til afsendelse.

LuxBaby.dk har nu mange fine dukker og bamser til de mindste, som du ikke vil kunne finde andre steder i Danmark. Flere af mærkerne er vi faktisk eneste forhandler i Danmark af. Jeg er hele tiden nysgerrig og på udkig efter kvalitetslegetøj og især babyprodukter, der egner sig til gaver, da jeg altid selv har været glad for at give gaver, som adskiller sig fra alle andre og som er smukke og unikke.

Vi har nu rigtig meget i de traditionelle pigefarver, hvorimod det ligger noget vanskeligere med at finde små bamser og tøjdyr i mørkere farver til de små drenge. Og ja, jeg ved godt, at piger godt kan have blå bamser og drenge lyserøde, men nu skriver jeg bare farverne ud fra, hvordan størstedelen af salget fordeler sig 😊 Jeg har hos Nana Huchy fundet de skønneste blå dragerangler og drager som tøjdyr og derudover er der en masse bløde dyr fra Australien i mørke farver, som også vil egne sig fortrinligt til barselsgaver eller bare gaver til de mindste drenge.

Har du lyst til at kigge nærmere på Nana Huchys fine babyvarer, så klik her

Læs næste

Heicos smukke natlamper
Din garanti for god kvalitet

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.