Din garanti for god kvalitet

Din garanti for god kvalitet

Når man handler på en webshop, er man som køber overladt til billeder og en produktbeskrivelse, når man skal afgøre, om man gerne vil købe en bestemt vare. Man har af gode grunde ingen mulighed for at have varen i sine hænder og mærke efter, om kvaliteten lever op til egne forventninger. Har man ikke nogen tidligere erfaring med hverken webshoppen eller det mærke, man overvejer at købe, kan man godt blive lidt i tvivl – skal / skal ikke??….

Jeg synes, at man som webshopejer har et kæmpe ansvar overfor sine kunder i forhold til produktkvalitet – og jeg kan garantere jer, at vi her hos LuxBaby.dk tager kvalitet – eller mangel på samme – meget seriøst.

Vi har netop i denne uge sendt en stor sending varer retur til Australien grundet ringe kvalitet og takket nej til at samarbejde med et nyt mærke. Vi kunne ikke blive enige med leverandøren om at højne kvaliteten, og så valgte vi ganske enkelt ikke at forhandle dette mærke hos LuxBaby.dk. Vi vil simpelthen ikke være bekendt at sælge noget, som vi ikke selv kan stå inde for.

Som køber hos LuxBaby.dk kan vi derfor garantere dig, at det eller de produkter, som du køber hos os, er af god kvalitet. Deler du alligevel ikke vores begejstring over et købt produkt, har du altid ret til at returnere din købte vare inden for 14 dage. Vi har endda oprettet en returportal, hvor du kan printe en label, som gør det nemt for dig at returnere. Vi har trods denne returportal meget få returvarer, og jeg håber og tror på, at det er fordi, at vores produktbeskrivelser og billeder giver et godt indtryk af vores varer, og at vi ikke altid vælger det billigste produkt på markedet, men det produkt, som vi selv mener er af en rigtig god kvalitet og med en lang levetid.

Vi håber derfor, at du må finde tryghed i at handle her hos LuxBaby.dk, og at du må få en rigtig god købsoplevelse. Og du er også meget velkommen til at kigge nærmere på vores anmeldelser på Trustpilot, hvor en masse søde kunder har skrevet om netop deres købsoplevelse hos os. Du kan komme til LuxBaby.dk's anmeldelser på Trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/luxbaby.dk

Rigtig god & tryg shoppelyst - og mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

Læs næste

Nana Huchy fra Australien
Gyngeheste fremmer dit barns motorik og er en populær gave til til de mindste 👶

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.