Heicos smukke natlamper

Heicos smukke natlamper

Firmaet Heico blev grundlagt i 1873 i Østtyskland. Ved krigens slutning, hvor russerne havde overtaget Østtyskland, blev Heico nationaliseret og kom dermed ud af familiens hænder. Sønnen i familien startede i al hemmelighed Heico op igen på den anden side af grænsen, altså i Vesttyskland, og i 1956 lykkedes det resten af familien at komme til Vesttyskland og blive samlet igen.

Heico blev for mere end 30 år siden kendt for deres små nikkende hunde, som hang i bagruden på biler over hele verden – og mange ældre kan mindes både havenisselamperne og disse hunde.

Jeg har valgt at have Heicos nattelamper som sortiment hos LuxBaby.dk, da jeg selv har haft en datter, der altid skulle have lyset tændt om natten.  Ikke bare den der lille stikkontaktlampe, der sidder ved døren og stort set intet lys udsender, men et lille lys, der kunne give tryghed i hele børneværelset. Og her finder jeg Heicos lamper helt perfekte – de er smukke og dekorative om dagen, og så har de den helt rette hyggebelysning, der gør barnet søvnigt og tryg til om natten. Man vælger ud fra erfaring; og denne lampe ville jeg selv gerne have haft kendskab til for mange år siden, da vi fandt på alle mulige kreative løsninger for natbelysning (tørklæder over lampeskærme endda??!!.... 😮) – så til alle jer forældre med børn, der føler sig utrygge ved de mørke nætter; her er den perfekte løsning 😊

Heico ejes i dag af Egmont Toys, da Heicos egen familie ikke længere kunne føres Heico videre i familiens ejerskab.

Læs næste

Mailegs lille miniature verden af mus, kaniner & tilbehør
Nana Huchy fra Australien

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.