Legetøj uden kemi

Dengang mine børn var små; boede vi tæt på en kæmpe Toys R’ Us, og vi shoppede nye legesager konstant – i hvert fald ifølge børnenes far – og ja, det var jo nok mest mig, der lod mig friste af pludseligt opståede behov, for mine børn var dengang for små til selv at kunne hive ned fra hyldene (selv om den øvelse nu alligevel blev mestret ret tidligt, når jeg tænker tilbage)… Nå, men der kom det ene mere farvestrålende stykke plast efter det andet med hjem, og jeg må indrømme, at jeg hverken tænkte på materialer, produktionssteder eller giftstoffer i legetøj til babyer dengang.

Da jeg knapt 20 år senere stod for at skulle udvælge og indkøbe baby legetøj og baby produkter til min egen webshop, havde mine ønsker for baby legetøj taget en helt ny drejning. Jeg undersøgte markedet; overvejede grundigt, hvad jeg selv i dag ville købe som mor til min baby, og som noget af det første faldt jeg pladask for Gamchas produkter.

For det første, så kan jeg godt lide tanken om at støtte kvinders muligheder for egen indtægt – og derved selvforsørgelse. Jeg bliver rent faktisk rigtig glad ved tanken om, at jeg ved mit valg af varer i min butik – og med jeres valg af køb af legetøj til baby – eller pynt til babys værelse – kan gøre noget godt for andre kvinder. Hjælpe dem en smule på vej. Udover det, så er Gamchas produkter alle håndlavede og utrolig smukt dekoreret. Aldrig har jeg set perler pynte så fint som på Gamchas filtprodukter. Materialevalget er New Zealandsk uld af den bedste kvalitet, og det betyder meget for mig i dag, at jeg kan sælge noget videre, som jeg selv kan stå inde for.

Den filt, som kvinderne fra Nepal laver babyprodukter af, er af 100% ren uld uden nogen form for kemikalier eller anden skadelig kemi. Der er rigtig mange steder og på rigtig mange områder, at man kan gøre en forskel, og hvor er udviklingen nået langt i forhold til for bare 20 år siden, da mine børn var babyer. Jeg er glad for at kunne gøre en lille forskel med hensyn til varesortiment, og jeg kan på det varmeste anbefale Gamchas produkter til babys nye verden. Klik her hvis du vil videre til Gamchas smukke baby univers.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.