Legetøj til evig tid

Jeg har – desværre - stort set kun dyr, bøger, spil og Lego tilbage fra mine 3 børns barndom. Alt andet er røget ud; Barbie, dukker, plastik legetøjskøkken, Build a bear, biler – you name it…. Barbie og Bratz dukkernes hår var helt sammenklistret og umuligt at rede ud; en del var klippet i en noget uens frisure, platiklegetøjet var knækket flere steder, og bamserne lugtede af skur helt ind til det inderste fyld.

Jeg har derfor forsøgt at vælge legetøj til LuxBaby ud fra ønsket om, at legetøjet skal være i en kvalitet, der skal kunne tåle at blive gemt og gå i arv. Og stadig være i en god kvalitet og se fint ud 20 eller 30 år senere. Jeg synes ikke, der er noget mere værdifuldt end at kunne give sit legetøj videre til egne eller andres børn, og at kunne mindes egne glade barndoms lege, mens man ser en ny generation fortsætte legen med ynglingslegetøjet. Og ydermere, så har man en mulighed for at tænke på vores børns fremtidige miljø ved at vælge legetøj med en god kvalitet og en lang holdbarhed, som tåler at blive genbrugt og ikke blot smidt ud efter ganske få års leg.

Når jeg sidder med Bloomingville Mini’s indkøbskatalog, så har jeg virkelig svært ved at vælge og begrænse mig. Deres produkter er simpelthen så lækre; deres trælegetøj er i de bedste materialer, legetøjet er helt uden farlig kemi og har farver, der kan tåle at komme i munden på baby – og så kan jeg se meget af mit eget favorit legetøj blandt udvalget; blot med et lidt mere forfinet design og i de flotteste støvede farver, som passer helt til tidens trend.

Så står du og overvejer, om valget af gave til en lille ny baby kunne være andet end en blød tøj- eller startpakke, så vil jeg klart anbefale en gave med kvalitets legetøj fra Bloomingville Mini. De har alt fra bløde bamser til trælegetøj, og alt i en kvalitet, der kan tåle at se dagens lys og nye babyhænder mange år efter, at det er blevet købt.

Klik her hvis du vil se Bloomingville Minis udvalg hos luxbaby.dk

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.