Internethandlen Stiger - Lad os om at Pakke dine Gaver Ind

Internethandlen Stiger - Lad os om at Pakke dine Gaver Ind

Internethandlen stiger støt i takt med, at flere og flere mennesker vælger at handle online i anden fase af corona. 

Hos LuxBaby.dk mærker vi tydeligt vores kunders behov for og ønsker om at kunne sende gaver afsted til den anden ende af landet, når små nye verdensborgere melder deres ankomst. Det kan være svært, når man ikke selv kan besøge dem, man gerne ville besøge. 

Hos LuxBaby.dk sender vi mange gaver afsted og pakker selvfølgelig ind, så gaven kan se pæn og præsentabel ud, når den modtages 🎁 Ønskes der et personligt vedlagt kort, klares dette også - vi skal blot have barnets køn og det, som ønskes skrevet, oplyst under bemærkninger ved tjek ud; så sender vi en fint indpakket gave med en personlig hilsen afsted til modtager.

Hos LuxBaby.dk overholder vi alle forholdsregler omkring covid-19; og senest har vi valgt kun at forhandle BIBS-sutter i indpakkede 2 pakker, så mest muligt, som kommer herfra, sendes i lukket emballage. Vi spritter og rengør og tager jævnligt test for at sikre, at vi altid er sygdomsfrie. 

Så ønsker du at sende en babyshowergave, barselsgave, dåbsgave eller blot en sød lille hilsen til en kollegas baby eller en kær ven, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har det sødeste gavepapir til baby dreng eller baby pige, og vi elsker at pakke gaver ind. 

Har du brug for hjælp til at finde en gave til baby, så har vi oprettet en kategori kun med gaveæsker, som i sig selv ser fine og præsentable ud. Cam Cam Copenhagen har et fint udvalg af gaveæsker til små piger og drenge med både påfugle uroer til at hænge over babys seng eller puslebord, små rangler med lyd, bideringe i giftfri bløde materialer, økologiske dukker og påfugle rangler med greb af træ, som samtidig kan bruges som bideringe. 

Du finder kategorien med gaveæsker lige her 

 

Læs næste

LuxBaby.dk passer på dig og følger alle Regeringens Corona // Covid-19 tiltag
Hvorfor Du skal vælge MarMar Newborn Serien til din Baby 👶

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.