Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️

Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️

Jeg har en svaghed for at støtte gode initiativer og mindre virksomheder. Gamcha er en af dem.

Udover at deres håndlavede produkter er helt fantastiske i både kvalitet og pris, så kan jeg rigtig godt lide ideen om, at kvinder i Nepal er gået selvstændigt for at kunne blive selvforsørgende. De arbejder med at producere de fineste filt produkter til baby og børn og tjener deres egne penge gennem dette projekt.

Gamchas produkter er af 100% ren New Zealandsk merinould, der bliver filtet og syet til de skønneste baby- og børneprodukter. Alt er 100% fri for kemikalier og er helt giftfri for baby. Og så er deres kvalitet helt i top.

Gamchas håndsyede uroer til babyer er utrolig populære; du kan få uroer med 9 små fine håndsyede skyer eller uroer med søheste påsyet de fineste perler og alle i de skønneste farvekombinationer. Du kan også få uroer med fugle i både grå og hvide til at hænge på væggen til pynt på babys værelse. Alle Gamchas produkter er syet i hånden, og hver eneste lille perle – og der er rigtig mange perler på både søhestene og fuglene – er syet på i hånden. Jeg er imponeret over det fine arbejde – og så til den gode pris.

Udover de meget fine uroer til at hænge over puslepladsen og til pynt på væggen, kan du også købe de smukkeste trofæer til at hænge på væggen. Trofæerne er også håndsyet i 100% New Zealandsk filtet uld, og der er så mange forskellige at vælge imellem, at man altid kan finde et, der vil passe ind i babys værelse. Der er alt lige fra de kære hjortetrofæer, der minder mest af alt om Bambi, til de seje elefanttrofæer, der bestemt vil pynte på ethvert drengeværelse.

Endelig har Gamcha utrolig mange smukke figurer, som ikke kun kan bruges som legetøj / dukker, men som også vil pynte så fint på babys værelse, når de ikke er i brug.

Jeg er stolt over at have Gamchas fine håndlavede produkter i min webshop, og jeg er oprigtig glad for at kunne støtte kvinder i Nepal, der ønsker at være selvforsørgende med egen indtjening 💚 Er du blevet nysgerrig på Gamchas produkter, kan du finde dem lige her

Læs næste

Forårsnyheder i afdelingen med børnesmykker 💍
Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.