Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️

Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️

Jeg har en svaghed for at støtte gode initiativer og mindre virksomheder. Gamcha er en af dem.

Udover at deres hündlavede produkter er helt fantastiske i büde kvalitet og pris, sü kan jeg rigtig godt lide ideen om, at kvinder i Nepal er güet selvstÌndigt for at kunne blive selvforsørgende. De arbejder med at producere de fineste filt produkter til baby og børn og tjener deres egne penge gennem dette projekt.

Gamchas produkter er af 100% ren New Zealandsk merinould, der bliver filtet og syet til de skønneste baby- og børneprodukter. Alt er 100% fri for kemikalier og er helt giftfri for baby. Og sü er deres kvalitet helt i top.

Gamchas håndsyede uroer til babyer er utrolig populære; du kan få uroer med 9 små fine håndsyede skyer eller uroer med søheste påsyet de fineste perler og alle i de skønneste farvekombinationer. Du kan også få uroer med fugle i både grå og hvide til at hænge på væggen til pynt på babys værelse. Alle Gamchas produkter er syet i hånden, og hver eneste lille perle – og der er rigtig mange perler på både søhestene og fuglene – er syet på i hånden. Jeg er imponeret over det fine arbejde – og så til den gode pris.

Udover de meget fine uroer til at hÌnge over puslepladsen og til pynt pü vÌggen, kan du ogsü købe de smukkeste trofÌer til at hÌnge pü vÌggen. TrofÌerne er ogsü hündsyet i 100% New Zealandsk filtet uld, og der er sü mange forskellige at vÌlge imellem, at man altid kan finde et, der vil passe ind i babys vÌrelse. Der er alt lige fra de kÌre hjortetrofÌer, der minder mest af alt om Bambi, til de seje elefanttrofÌer, der bestemt vil pynte pü ethvert drengevÌrelse.

Endelig har Gamcha utrolig mange smukke figurer, som ikke kun kan bruges som legetøj / dukker, men som ogsü vil pynte sü fint pü babys vÌrelse, nür de ikke er i brug.

Jeg er stolt over at have Gamchas fine håndlavede produkter i min webshop, og jeg er oprigtig glad for at kunne støtte kvinder i Nepal, der ønsker at være selvforsørgende med egen indtjening 💚 Er du blevet nysgerrig på Gamchas produkter, kan du finde dem lige her

LĂŚs nĂŚste

Forårsnyheder i afdelingen med børnesmykker 💍
Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og ServicevilkĂĽr er gĂŚldende.