Forårsnyheder i afdelingen med børnesmykker 💍

Forårsnyheder i afdelingen med børnesmykker 💍

Så er det forår. Og det kan ses på vores smukke farverige børnesmykker!

Vi har brugt starten af denne weekend på at lægge de smukkeste øreringe, ørestikkere og halskæder ind i kategorien børnesmykker.

Pom pom ørestikkere er hurtigt blevet utrolig populære blandt pigerne, og det samme er enhjørninge smykkerne, så vi har matchet de 2 favoritter blandt børneøreringene og har fået de skønneste enhjørninge ørestikkere hjem – med fine vedhæng af pom pom’er 🤩💜

Farverne er de skønneste forårsfarver; der er både pink og lilla og masser af funklende klare sten til de små piger. Og så har vi fået de fineste hvide sommerfugle ørestikkere hjem; fyldt med dots i glade forårsfarver og små, bløde og kridhvide pom pom’er som vedhæng.

Mariehøns forbinder jeg altid selv med den varme tid på sommeren; og selv om der jo nok er et par måneder til, så har jeg lagt de skønneste smykker med mariehøns ind på shoppen. Øreringe med det klassiske mørkerøde look og det nyere mariehøne smykkesæt fyldt med masser af funklende klare sten.

Mangler du den perfekte gave til en pige, så er børnesmykker altid en sikker gave hos pigerne. Du kan se vores nye flotte børnesmykker under kategorien nyheder her 

 

Læs næste

Mrs Mighettos nye kollektion af børneplakater My Tiny Theater 🎭
Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.