børnevÌrelse

Mrs Mighettos nye kollektion af børneplakater My Tiny Theater 🎭

Mrs Mighettos nye kollektion af børneplakater My Tiny Theater 🎭

Mrs Mighettos My Tiny Theater

Mrs Mighetto havde i går release på deres nyeste kollektion My Tiny Theater – en skøn og eventyrlig serie af plakater til børneværelset, kort og tilbehør med det fineste teater tema 🎭

Mrs Mighettos serier er altid optrykt i et begrænset oplag, som aldrig bliver genoptrykt, hvilket gør, at nogle af de tidligere kollektioner af Mrs Mighettos plakater til børn ofte bliver solgt brugt til en langt højere pris end den oprindelige købspris. Som Mrs Mighetto selv skriver på deres hjemmeside  ”when it’s sold out, it is sold out forever”

I dag bliver der brugt megen tid og kræfter på indretning af babyværelser og børneværelser i de små hjem, og Mrs Mighetto er helt klart favoritten, når man taler om plakater til børn. Udover deres utrolig smukke og eventyrlige plakater til børneværelset, har de også den mere klassiske ABC plakat, som vi alle kender fra barn – dog i en nyere udgave. Mrs Mighettos farver på deres børneplakater er behagelige og dæmpede i sarte farver og passer til nutidens børneværelsesindretning.  Børneplakaterne fra Mrs Mighetto bliver solgt uden rammer, sådan at man selv kan finde den perfekte ramme til plakaten, så den kommer til at matche resten af børneværelset.

Er du blevet nysgerrig pü Mrs Mighettos smukke eventyrverden, sü har LuxBaby.dk et stort udvalg af deres flotte børneplakater, og der er plakater fra den helt nye kollektion My Tiny Theater og fra kollektioner som Land of Birds samt The Lake Story. Du finder det alt sammen lige her:

LĂŚs nĂŚste

Den perfekte rygsÌk til dit børnehavebarn
Forårsnyheder i afdelingen med børnesmykker 💍

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og ServicevilkĂĽr er gĂŚldende.