Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

I går modtog jeg de fineste håndsyede dukkehusdukker; en masse små dukkehusfamilier, fra Wonderforest_co 🐭🐭🐭🐭

Jeg har haft forudbestillinger pü de smü hündsyede mus, sü dukkehusfamilierne blev straks sendt af sted til de spÌndte købere. Den lille dukkehusfamilie bestür af en far, en mor, en storesøster og den sødeste lille lillebror.

Jeg har fået produktbilleder og har også selv taget billeder af den lille familie, men jeg må indrømme, at de små mus er langt sødere i virkeligheden end på de billeder, jeg har. Jeg så dem selv ”in real” for første gang i går, og jeg er meget imponeret over det søde udtryk, som Wonderforest_co kan få frem på de små musehoveder. Alle detaljer på de små mus er håndbroderet, og både dukker og tøj er syet i hånden.

Den lille dukkehusfamilie egner sig helt perfekt som gave til pigen – eller drengen - der er vild med dukkehuse og dukkehusleg. De små dukkerhusdukker er helt fri fra skadelig kemi, vil kunne holde i mange år og egner sig også helt perfekt som pynt på børneværelset. Og så er det altså bare lækkert at kunne give en gave, hvor der er kræset så meget for de mange fine detaljer.

Udover den lille dukkehusfamilie har vi nu 5 store mus fra Wonderforest_co til salg pĂĽ shoppen, og da I har taget sĂĽ godt imod de fine hĂĽndsyede dukker, har jeg bestilt endnu 3 varianter af store mus, som vil vĂŚre klar til at kunne blive sendt afsted til LuxBaby.dk her om cirka 3 uger. Jeg vil lĂŚgge dem ud pĂĽ shoppen til forudbestilling, lige sĂĽ snart jeg har fĂĽet produktbilleder, og jeg hĂĽber, at I vil tage ligesĂĽ godt imod dem, som I har gjort med alle de andre fine hĂĽndsyede dukker fra Wonderforest_co.

Hvis du vil se vores fine udvalg af dukker fra Wonderforest_co, kan du komme ind pĂĽ siden her

LĂŚs nĂŚste

Gamchas håndsyede filtprodukter 🕊️
Panda’erne kommer til København! 🐼🐼

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og ServicevilkĂĽr er gĂŚldende.