Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

Dukkehusdukker fra Wonderforest_co 🐭

I gĂ„r modtog jeg de fineste hĂ„ndsyede dukkehusdukker; en masse smĂ„ dukkehusfamilier, fra Wonderforest_co 🐭🐭🐭🐭

Jeg har haft forudbestillinger pÄ de smÄ hÄndsyede mus, sÄ dukkehusfamilierne blev straks sendt af sted til de spÊndte kÞbere. Den lille dukkehusfamilie bestÄr af en far, en mor, en storesÞster og den sÞdeste lille lillebror.

Jeg har fĂ„et produktbilleder og har ogsĂ„ selv taget billeder af den lille familie, men jeg mĂ„ indrĂžmme, at de smĂ„ mus er langt sĂždere i virkeligheden end pĂ„ de billeder, jeg har. Jeg sĂ„ dem selv ”in real” for fĂžrste gang i gĂ„r, og jeg er meget imponeret over det sĂžde udtryk, som Wonderforest_co kan fĂ„ frem pĂ„ de smĂ„ musehoveder. Alle detaljer pĂ„ de smĂ„ mus er hĂ„ndbroderet, og bĂ„de dukker og tĂžj er syet i hĂ„nden.

Den lille dukkehusfamilie egner sig helt perfekt som gave til pigen – eller drengen - der er vild med dukkehuse og dukkehusleg. De smĂ„ dukkerhusdukker er helt fri fra skadelig kemi, vil kunne holde i mange Ă„r og egner sig ogsĂ„ helt perfekt som pynt pĂ„ bĂžrnevĂŠrelset. Og sĂ„ er det altsĂ„ bare lĂŠkkert at kunne give en gave, hvor der er krĂŠset sĂ„ meget for de mange fine detaljer.

Udover den lille dukkehusfamilie har vi nu 5 store mus fra Wonderforest_co til salg pÄ shoppen, og da I har taget sÄ godt imod de fine hÄndsyede dukker, har jeg bestilt endnu 3 varianter af store mus, som vil vÊre klar til at kunne blive sendt afsted til LuxBaby.dk her om cirka 3 uger. Jeg vil lÊgge dem ud pÄ shoppen til forudbestilling, lige sÄ snart jeg har fÄet produktbilleder, og jeg hÄber, at I vil tage ligesÄ godt imod dem, som I har gjort med alle de andre fine hÄndsyede dukker fra Wonderforest_co.

Hvis du vil se vores fine udvalg af dukker fra Wonderforest_co, kan du komme ind pÄ siden her