De skønneste håndlavede sommerfugle fra Little Custom Creations

De skønneste håndlavede sommerfugle fra Little Custom Creations

Jeg har lige fået de skønneste håndlavede sommerfugle hjem fra australske Little Custom Creations. Som nogle er jer måske har lagt mærke til, så har jeg en forkærlighed for australske mærker, og Little Custom Creations har bestemt levet op til alle mine forventninger - og mere til 🦋

Little Custom Creations er håndlavede sommerfugle; sommerfuglepuder og små sommerfugle til pynt og til ophæng på væg eller babysenge, møbler, pusleborde etc. De små sommerfugle er det mest perfekte stykke håndværk, jeg længe har set. De er så utrolig smukt designet, klippet og syet; små buttede sommerfugle, der vil pynte smukt på ethvert baby- eller børneværelse.

Jeg forelskede mig i de små buttede sommerfugle for lang tid siden, men jeg har måttet vente i over 4 måneder på levering på grund af lang ventetid og stor efterspørgsel. Flere af de farver, jeg har fået hjem, er allerede udsolgt, og jeg har for måneder siden igen bestilt min næste leverance, som vil lande i Danmark lidt før oktober og næste igen kort før jul. 

Det er altid nemt at finde pynt til pigerne, mens der er en del mindre i de klassiske blå farver til baby drengene. Jeg har derfor valgt at bestille et parti sommerfugle hjem i blå nuancer efter flere forespørgsler på sommerfugle i netop de klassiske drengefarver, så nu venter jeg spændt på næste levering fra Little Custom Creations. 

Jeg vil klart anbefale disse smukke håndlavede sommerfugle, som du kan kigge nærmere på her https://luxbaby.dk/collections/littlecustomcreations

 

 

 

Læs næste

Cam Cam Copenhagen og om at træffe valg ud fra billeder
At finde den helt rigtige bamse eller dukke

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.