At finde den helt rigtige bamse eller dukke

At finde den helt rigtige bamse eller dukke

En af vores mest besøgte kategorier her på webshoppen er underkategorien med dukker og bamser.

Bamser har en stor plads i mange voksnes hjerter. Jeg tror, at vi alle har haft en helt speciel bamse eller dukke som barn, som har betydet rigtig meget for os. 

Vi ved derfor, at den helt rigtige bamse kan være guld værd for barnet, og her hos Luxbaby.dk har vi efterhånden fået samlet en fin og unik kategori af bamser, tøjdyr og dukker, som du ikke vil kunne finde i mange andre butikker her i Danmark. Flere af de mærker, du ser hos os, er vi eneste forhandler i Danmark af.

Alle vores bamser er af rigtig god kvalitet, og mange af dem er håndlavede og syet af ejeren af brandet / mærket. 

These Little Treasures er et australsk mærke med håndlavede dukker, hvor hver solgt Pixie dukke donerer et beløb til alvorligt syge børns ønsker i Australien. Wonderforest er også håndlavede dukker fra Sverige; dukker der alle er syet i hånden af ejeren selv. Nana Huchy og Alimrose har de skønneste bamser; og da de også begge er australske mærker, finder man her flere af Australiens typiske dyr blandt bamserne. 

Vi får løbende nye bamser, tøjdyr og dukker hjem, og er du på udkig efter den helt rigtige bamse til en lille en, der står dig nær, så håber vi, at du vil kunne finde den helt rigtige bamse her https://luxbaby.dk/collections/dukker-bamser 

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

 

Læs næste

De skønneste håndlavede sommerfugle fra Little Custom Creations
Maileg's skønne gaveæsker til baby

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.