Cam Cam Copenhagen og om at træffe valg ud fra billeder

Cam Cam Copenhagen og om at træffe valg ud fra billeder

Denne weekend er blevet brugt på at lægge en masse lækre produkter fra Cam Cam Copenhagen på shoppen.

Når man sælger fra en webshop, er det utroligt vigtigt, at produktbeskrivelserne er gode og præcise, og at der er billeder nok til, at man som kunde kan beslutte sig for, om produktet er det rigtige for en – eller om man skal se sig om efter noget andet.

Cam Cam Copenhagen har stillet en masse gode billeder til rådighed, hvilket jeg som webshopejer sætter meget stor pris på. Jeg vil som kunde selv meget gerne kunne danne mig et ordentligt indtryk af det produkt, som jeg overvejer at købe på nettet, så det samme gælder selvfølgelig for mine kunder her på LuxBaby.dk. Ikke alle mærker har en masse billeder, som vi kan gøre brug af – og jeg har flere gange sendt billeder til kunder, der har spurgt til noget helt bestemt eller har været i tvivl om f.eks. den helt nøjagtige farve på et produkt, og det gør jeg selvfølgelig gerne. Det er den service, vi her hos LuxBaby.dk kan og skal tilbyde, når du som kunde ikke står med produktet i hånden, og billederne ikke viser det, du ønsker at vide. Så er du i tvivl om farve, kvalitet, emballage eller andet, så skriv i chatten, ring eller skriv til os på vores mail, så hjælper vi gerne med lige præcis det, som du har brug for 😊

Men for at vende tilbage til de lækre produkter fra Cam Cam Copenhagen, så har jeg valgt at have deres meget smukke Harlequin møbelserie på shoppen. Jeg havde selv en ynglings kommode til babytøj, bleer etc., da mine børn var helt små. Kommoden gik i arv fra barn til barn og blev brugt til alle mine 3 børn, da de var i puslealderen, og kommoden havde derfor en forholdsvis lang levetid på børneværelset.

Jeg kan rigtig godt lide tanken om at man her på LuxBaby.dk kan vælge møbler til børneværelset og / eller puslepladsen, som er i en så god kvalitet, at det kan holde til at blive brugt til de næste børn og / eller kan laves om til voksenmøbler og blive genbrugt efter pusletiden. Harlequin serien er alle i neutrale og dæmpede farver og fås i hvid, light sand, grey og petroleum, og det er farver, som passer ind i de fleste hjem, og er samtidig farver, som man ikke så hurtigt bliver træt af. De fine Harlequin møbler er endda i så god en kvalitet, at de kan tåle at gå i arv til næste generation – og den tanke kan jeg rigtig godt lide; at man både gør noget godt for miljøet ved at købe gode og bæredygtige materialer, og samtidig får et møbel i en kvalitet, der kan holde i rigtig mange år fremover.

Er du på udkig efter smukke og langtidsholdbare møbler i rigtig god kvalitet til baby- eller børneværelset, så synes jeg, at du skal tage et kig på Cam Cam Copenhagens Harlequin på Cam Cam Copenhagen kategorien her

Mange hilsner

Jenny

LuxBaby.dk

Læs næste

Gyngeheste fremmer dit barns motorik og er en populær gave til til de mindste 👶
De skønneste håndlavede sommerfugle fra Little Custom Creations

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.