Sommer og mode i 2023

Sommer og mode i 2023

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder sol, varme og masser af sjov udendørs tid.

Når det kommer til baby mode i sommeren 2023, er der et væld af søde og komfortable stilarter, der holder de små kølige og moderigtige. Uanset om du planlægger en strandtur, en picnic i parken eller bare ønsker at klæde din baby sødt på til hverdagsaktiviteter, er der masser af modevalg at vælge imellem her hos Luxbaby.dk

Bløde og luftige heldragter:

Heldragter er en ideel beklædningsgenstand til babyer i sommervarmen. Vælg bløde og lette materialer som bomuld eller bambus, der tillader huden at ånde og reducerer risikoen for overophedning.

Søde prints og pastelfarver er populære valg, der tilføjer en legesyg og livlig stemning til babyens garderobe, se f.eks. MarMar og Lil Ateliers mange muligheder her på shoppen.

Beskyttelse mod solens skadelige stråler er afgørende, når du tager din baby ud i solen. Solhatte fra Huttelihut og Lil Atelier med UPF-beskyttelse er en fantastisk måde at holde babyens ansigt, nakke og ører dækket. Vælg hatte med brede skygger for at give ekstra skygge og stil.

Sommeren er også tid til sjov ved poolen eller stranden. Forkæl din baby med sjovt og farverigt badetøj, der gør strand- eller pooltid endnu mere mindeværdig. Vælg designs med sjove dyr, frugtmotiver eller havtemaer for at tilføje et strejf af legesyghed til din baby eller barns sommerstil.

Læs næste

Rød er Julens Farve
”MAILEG - Det magiske Eventyr og Uendelige Muligheder"

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.