Sewn by Mums – Sold by Mums

Sewn by Mums – Sold by Mums

Jeg har brugt påsken på at lægge Spinkie på shoppen.

Kender du ikke Spinkie endnu, så kan jeg fortælle dig, at Spinkie er tyl, pailletter og bløde bløde plys svaner med de smukkeste detaljer, og jeg er vild med Spinkie ❤️

Spinkie har de smukkeste canopies; eller sengehimlers, som de kaldes på dansk, i den allerbedste kvalitet; de har store flotte pom pom’er fyldt med glimmer og pailletter, og de har marbled pom pom’er i et mix af de smukkeste farver i et kæmpe tylbundt.

Spinkie har enhjørninge (som jeg har erfaret er et kæmpe hit blandt mange piger lige nu), de smukkeste prinsessedukker og små petit dukker til de mindste barnehænder.

Jeg faldt for Spinkies fine prinsesseunivers første gang på instagram, og jeg er oprigtig glad for at være en af de første forhandlere her i Danmark af Spinkie. Derudover er jeg altid glad for gode og varme historier bag mærker, og jeg betænkte mig derfor ikke et øjeblik på at støtte et godt mødreprojekt med de fineste kvalitetsprodukter til baby og børn.

Du kan se Spinkies fine udvalg af tilbehør til babyværelser og børneværelser samt legetøj i form af dukker og tøjdyr til børn lige her 

 

Læs næste

Panda’erne kommer til København! 🐼🐼
Mailegs lille miniature verden af mus, kaniner & tilbehør

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.