Candylab Toys er USA 60'er Legetøjsbiler i Træ

Candylab Toys er USA 60'er Legetøjsbiler i Træ

Candylab Toys er vores nyeste mærke på shoppen - og Candylab Toys er indbegrebet af legetøjsbiler i de sejeste designs og farver i bedste 60'er vintage stil! Har du ikke stiftet bekendtskab med Candylab Toys tidligere, så har du noget at glæde dig til...

Candylab Toys producerer sjove og skæve legetøjsbiler i skrappe farver og med et tvist. Legtøjsbilerne i træ er designet ud fra ønsket om ikke længere at se børn omgivet af et hav af køb-og-smid-væk plastiklegetøjsbiler, men i stedet af træbiler af god kvalitet og med lang holdbarhed og levetid. 

Candylab Toys legetøjsbilerne er malet i skrappe neonfarver og med helt giftfri maling. Så skulle du have lyst til at forære dit helt lille barn en legetøjsbil, så er der go for det.. ingen farlige farvekemikalier ender i babys mund, når du køber Candylab Toys biler.

Candylab Toys har ikke kun begejstret de små piger og drenge verden over med deres flotte og farverige vintage biler fra de glade 60'ere i USA, men bestemt også deres forældre. Candylab har derfor designet de noget dyrere samlerbiler til de bilglade forældre. Og flotte er de... æskerne i sig selv er noget helt for sig selv.

Skal du til barnedåb, eller vil du gerne give baby noget helt specielt og noget, som du vil være sikker på vil kunne holde til en lang barndom og helt til næste generation, så er Candylab legetøjsbiler i kvalitetstræ et godt valg. Du får her nogle helt unikke legetøjsbiler i et design, som man ikke ser alle andre steder - og i en kvalitet, som du kan være stolt af at give i gave. 

Candylab Toys legetøjsbiler fås i mange flotte farver; herunder skrigende pink, fræk sort & hvid stribet, avocadogrøn og i et design, der leder tankerne hen på The Beach Boys, Miami Beach og de glade 60'ere. Man kan simpelthen ikke blive andet end glad af at se på de smukke, sjove og skæve træbiler fra Candylab Toys. 

Og når baby eller junior - eller måske far - har brug for en pause fra legetøjsbilerne, så behøver du ikke engang at rydde alle bilerne ned i en skuffe; op på hylderne med dem, for der vil de bestemt pynte og lyse op på børneværelserne og begejstre alle, der ser de flotte legetøjsbiler.

Er du blevet nysgerrig på de flotte legetøjsbiler fra Candylab Toys, kan du se vores fine udvalg her

Læs næste

Julegaver til Børn - Julen 2019 🎁🎄
🦋 Little Custom Creations Smukke Håndlavede Sommerfugle 🦋

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.