Black Friday Tilbud Sale & Procenter

Black Friday Tilbud Sale & Procenter

Black Friday falder i ĂĽr pĂĽ datoen 26. november 2021; prĂŚcis 20 dage fra, at jeg sidder og skriver dette blogindlĂŚg.

Man kan mene, hvad man vil om Black Friday, men man kan ikke komme uden om, at Black Friday er kommet for at blive.

De første ür af LuxBaby.dk's levetid valgte vi ikke at holde Black Friday. Vi var en lille nystartet webshop, og vi følte ikke, at vi havde rüd til at nedsÌtte vores varer med sü mange procenter, at det ville vÌre nok til at kunne bruge ordet Black Friday. Og da det er de fÌrreste producenter / brands, der sÌlger billigere til deres forhandlere op til Black Friday, er det en stor udgift at stü med alene som webshop. 

Men vi kan se, at vores kunder håber og forventer, at vi holder Black Friday  år- og allerede nu får vi mange henvendelser på varer; og om de kan forventes at blive sat ned til Black Friday. Som webshop vil man altid gerne glæde sine kunder. Selvfølgelig skal vi først og fremmest have solgt vores varer, men vi vil også gerne vise, at de kunder, der støtter os året igennem - og vi har rigtig mange gode kunder, som kommer tilbage igen og igen - ja, dem vil vi også gerne glæde op til sales, tilbud, udsalg og ikke mindst Black Friday. Uden vores søde og trofaste kunder; ingen os 💖 Vi har derfor lyttet til vores kunder; og derfor kan du i år finde Black Friday også hos LuxBaby.dk 💖

Rigtig mange børnefamilier vÌlger at købe deres julegaver pü Black Friday. Som mor til 3 børn er det ingen hemmelighed, at julen godt kan gü hen og blive dyr, hvis man udover egne børn ogsü har en stor famlie med tradition for masser af julegaver. Du kan derfor vÌlge at købe alle dine julegaver i ür pü selve Black Friday og dermed spare en masse penge. Og hos LuxBaby.dk har vi selvfølgelig valgt allerede nu at forlÌnge vores bytte- og returret frem til den 10. januar 2022, süledes at du altid kan bytte dine julegaver - købt feks pü Black Friday - efter nytür, nür alle har fundet ud af, hvilke gaver, der skal beholdes - og hvilke der skal byttes.

I ür har Black Friday dog füet en konkurrent; nemlig eftervirkningerne; eller følgevirkningerne efter hele verdens lock down under Corona udbruddet. Rigtig mange af vores mest populÌre varer; herunder isÌr legetøj, er nemlig ikke blevet produceret i det omfang, som kunderne kunne ønske sig. For eksempel har Maileg, som nok har det allerstørste salg op til jul, ikke kunnet følge med i deres produktion og transport under (og efter, hvis man mü kalde det det) Corona. Hos LuxBaby.dk har vi i god tid bestilt det store populÌre Maileg dukkehus hjem, men har lige nu kun 5 dukkehuse tilbage pü lager - og vi kan ikke fü flere hjem før til marts nÌste ür. Sü skal man som kunde lige nu vente til Black Friday og hübe pü at kunne fü julegaverne til børnene købt til rigtig gode priser, men risikere, at det, man har füet pü sin ønskeseddel fra børnene, er vÌk - eller satse pü, at der stadig er noget af det, som børnene vil blive allermest glad for, tilbage pü lager den 26. november 2021 pü Black Friday?

Vi holder altid vores kunder orienteret om alt, hvad der foregür hos LuxBaby.dk. Og vi skriver derfor ogsü i vores nyhedsmails til vores faste kunder, at mange varer skal man ikke vente for lÌnge med at købe. Og selv om det nemt kunne lyde som et velkendt salgstrick til at fü vores kunder til at købe; sü er det det altsü ikke. Vi gÌtter pü, at der kommer til at mangle de populÌre julegaver til børnene op til jul og rüder vores kunder til at købe nu.

Hvad enten du som kunde vælger at købe allerede nu for at sikre dig de varer, du gerne vil have - eller du vælger at satse på Black Friday tilbuddene, så håber vi at se dig på Shoppen til LuxBaby.dk Black Friday; måske der lige var noget, som du ikke vidste, at du manglede? ;-) Under alle omstædigheder rigtig god Black Friday - og har du spørgsmål eller har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os på enten mail, chat eller telefon - vi står altid klar til at hjælpe dig 💖 Du finder vores Sale lige her

Kh

Jenny & Tam LuxBaby.dk

 

 

 

 

 

 

LĂŚs nĂŚste

Lil Atelier med Efterårets flotte farver 🍂
Rød er Julens Farve

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og ServicevilkĂĽr er gĂŚldende.